Utvecklingsbloggen

Xylofon.se blir till... tåget.nu!

Att döpa en tjänst som handlar om tåginformation och tidtabeller till Xylofon.se kanske inte låter så självklart, och att det blev så har egentligen varit en slump. Så från och med idag så heter vi inget mindre än Tåget.nu. :) Alla gamla länkar till xylofon.se kommer att fortsätta att fungera precis som vanligt en lång tid framöver.

— Gustav, 2015-04-28

Framtidssäkrade

Trafikverket kommer under nästa månad (vi har självkalrt våntat uti det sista) att ta bort de API:er som vi använder i dagsläget. Det har skett ett stort arbete bakom kulisserna, men nu så kommer vi att kunna finnas kvar i flera år till. :)

— Xylofon-gänget, 2015-02-22

Störningsmeddelanden lanserade!

Det är med glädje som vi presenterar störningsmeddelanden! Här finns information om alla störningar i tågnätet just nu. Det är bara att surfa in på sidan och läsa om det är något som kommer att sätta käppar i hjulet för din resa.

— Xylofon-gänget, 2013-07-01

Stora förrändringar!

* Ny design
* Design som även fungerar på mobiltelefoner
* Övriga anpassningar för mobiltelefoner och touch-enheter
* Ny sökfunktion för tågstationer
* Om ditt tåg är inställt eller har andra problem. Så visas nu en informationsruta med information om problemet, och information om hur du får mer hjälp.
* Aktuell information om tågstationen
* En lista med operatörer och kontaktinformation

— Gustav, 2013-04-16

Vi är stabila!

Såja. Nu är äntligen allt som det borde vara igen, med cahce-lösningar och annat för att höja kvalitéten på tjänsten.
Så nu kan jag använda tiden som blir över till att vidareutveckla tjänsten med en massa nya funktioner. Har du några förslag på vad vi kan göra för att förbättra oss? Skriv till [email protected], så kanske just din önskan går i uppfyllelse!
Och jag gillar även hur besökarantalet växer och växer. Tack!

— Gustav, 2013-04-11